Menu
miller wins

Australische reacties na winst Miller in Assen

Van Australische Hollywood sterren tot aan Australische MotoGP legends feliciteerde gister de jonge ‘Jackass’ met zijn overwinning. Australië is dan ook een land waar sport hoog in het vaandel staat. Van rugby tot aan de Olympische Spelen in Australie krijgt men alles te horen over de resultaten van de Aussie Athletes. Dit resulteerde dan ook in verscheidene felicitaties van de verschillende Australische sterren.

Een goed voorbeeld is bijvoorbeeld Eric Bana die in films als Black Hawk Down heeft gespeeld. Maar ook een stem is in de film Finding Nemo. Zijn passie voor motorsport is groot en hij was dan ook een van de eerste Australische sterren die een twitter bericht eruit gooide.

“What a brutal race, happy to have gotten that wrong, congrats Mr @jackmilleraus what a ride! #DutchGP #hectic @MotoGP”

Maar ook professioneel surfster Sally Fitgibbons is een groot fan van de MotoGP. In de tijd dat Stoner nog zeer succesvol was regende het al felicitaties vanuit het twitter account van Sally Fitgibbons. Ook gister was ze vol lof over de jonge Australiër.

“Such an inspiring win by #JackMiller to take his maiden @MotoGP win! So stoked to see him on top of the podium in Assen!#AussiePride”

Maar ook MotoGP Legends Wayne Gardner wist Jack Miller te bereiken via Twitter. Hij stuurde het bericht vanuit Assen en was er zelf live bij. Aan de foto te zien ben ik benieuwd of hij dit bericht nog kan herinneren gezien de biertjes die erop zijn afgebeeld. Ook Casey stoner en Troy Bayliss lieten van zich horen.

“Amazing wet weather riding skills Jack Congrats on winning the 2016 Assen GP”

“Didn’t get to see the @MotoGP race yet as I was on a plane… Wow, must have been a disaster! Congrats to @jackmilleraus on a great win!”

Maar de allermooiste felicitatie kwam uit de Engelse hoek. Een felicitatie van de man die door Miller afgelopen seizoen tijdens een regenrace op het circuit van Silverstone nog in de grindbak werd geduwd. De felicitatie kwam van Carl Crutchlow en de foto zegt meer dan duizend woorden.

13549481_585225068315460_1192472341_n(1)


About Author

Rico

Een met de paplepel ingegoten motor liefhebber die het liefst zo snel mogelijk gaat. Al vanaf jongs af aan sneller dan de flits van menig flitspaal. Een grote liefde voor Italiaans design, maar hij kan ook zeker genieten van de Japanse krachtpatsers of het geknal van een Harley-Davidson. Motto: "Niet bang zijn!"

Sorry no comment yet.

Leave a Comment