Menu
honda-africa-twin-crf1000l-supermoto-nicolas-petit

Honda Africa Twin als Supermotard model

Een van de meest populaire off-road adventure motoren is waarschijnlijk wel de Honda Africa Twin. Het is een onverwoestbaar model die al jaren populair is in dit segment. Een goed voorbeeld is onze Joris Joore die inmiddels 75% van zijn trip heeft volbracht met een al iets oudere Africa Twin.

Maar wat zijn nou nog meer de mogelijkheden met een Africa Twin? Een Franse designer, Nicolas Petit, heeft een eigen draai aan de nieuwe Honda Africa Twin gegeven. En potverdomme, dat ziet er behoorlijk bruut uit. Een combinatie tussen off-road en supermotard brengt misschien Honda wel op een idee.

De 17” wielen in combinatie met het verlagen van het model waardoor men met een platte voet op de grond het stadsverkeer of soms de ruwere ondergrond goed kan aanpakken. Helaas blijft het maar bij een schets en ik moet de Nicolas Petit dan ook wel even in de hemel prijzen voor het eindresultaat.

Dit soort creatieve ontwerpen zijn altijd de moeite waard om even goed naar te kijken. Toch blijft het vaak bij dromen, maar in dit geval is de spreuk van Honda: The power of dreams. Misschien neemt Honda het model van de Fransman wel mee in het beraad voor het volgende ontwerp. Zeg nooit, nooit!

honda-africa-twin-crf1000l-supermoto-nicolas-petit


About Author

Rico

Een met de paplepel ingegoten motor liefhebber die het liefst zo snel mogelijk gaat. Al vanaf jongs af aan sneller dan de flits van menig flitspaal. Een grote liefde voor Italiaans design, maar hij kan ook zeker genieten van de Japanse krachtpatsers of het geknal van een Harley-Davidson. Motto: "Niet bang zijn!"

Sorry no comment yet.

Leave a Comment