Menu
suzukicover

Suzuki met licht materiaal op komst!

Vorige week tijdens de CIMA show in China onthulde Suzuki twee nieuwe 250’ers speciaal voor de Aziatische markt. De modellen die werden onthuld zijn de GSX250R en en de DL250 V-Strom. Vaak is het zo dat de kleinere modellen die voor de Aziatische markt worden geproduceerd nooit een meter in Europa zullen rijden. Maar deze keer is dat dus niet zo!

Het vervelende is dan weer wel dat Nederland wordt overgeslagen. Zo heeft Suzuki’s General Manager, Paul de Lusignan, laten weten dat het Japanse 250cc duo ook in Groot Britannie rond zal gaan rijden.

“The V-Strom 250 en de GSX250R zijn tijdens de CIMA gepresenteerd aangezien ze ook voornamelijk voor de Chinese markt zijn geproduceerd. Maar ik kan bevestigen dat er speciale modellen voor Groot-Brittannië gaan komen.”

De Suzuki waar de redactie van Motornieuwsonline.nl eigenlijk het meest enthousiast over is, is de DL250 V-Strom die nog wel eens een groot succes kan worden op het Engelstalig grondgebied. Een goed voorbeeld van een lichte motor die daar ook veel succes had, was de Honda Varadero 125.

Toch blijft het voor de lichte machines altijd lastig om door te breken in Europa. Ondanks dat zie je het wel steeds meer voorbij komen en gezien de steeds strengere Europese wetgeving kan ik me voorstellen dat steeds meer mensen voor een super lichte en makkelijke fiets kiezen.


About Author

Rico

Een met de paplepel ingegoten motor liefhebber die het liefst zo snel mogelijk gaat. Al vanaf jongs af aan sneller dan de flits van menig flitspaal. Een grote liefde voor Italiaans design, maar hij kan ook zeker genieten van de Japanse krachtpatsers of het geknal van een Harley-Davidson. Motto: "Niet bang zijn!"

Sorry no comment yet.

Leave a Comment